Vernieuwen

12 oktober 2023

Inspirerende teambuildingdag

Op een beetje druilerige donderdagmiddag verzamelden drie business units zich op het bijzondere Fort Altena voor een inspirerende teambuildingdag. Te midden van de natuur van 8 hectare stonden er uitdagende activiteiten op het programma, ontworpen om samenwerking op verschillende niveaus te bevorderen.

Het bouwen aan onderling vertrouwen, het aangaan van open discussies, sterke betrokkenheid, het pakken van verantwoordelijkheid en richten op een gezamenlijk resultaat. Dit alles resulteert in een sterk team.

De middag begon met een aantal uitdagingen die de teams pushten om hun grenzen te verleggen en oplossingen te vinden door samen te werken. Van probleemoplossende puzzels tot spannende teamspellen, elke activiteit vroeg om effectieve communicatie en teamwork te laten zien.

Mooi om te zien dat door de ‘verplichte’ groepsvorming nieuwe contacten zijn gelegd hetgeen de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Het mooie Fort Altena diende als de perfecte setting voor deze bedrijfsdag, waar de teams werden omringd door de rustige schoonheid van de natuur. De gezellige barbecue aan het einde van de dag bood gelegenheid voor informele gesprekken en het delen van ervaringen.

Deze onvergetelijke teambuildingervaring bij Fort Altena versterkte niet alleen de samenwerking tussen de drie business units, maar creëerde ook weer leuke herinneringen en een positieve teamdynamiek die ons allemaal blijft inspireren om het beste uit onszelf en uit elkaar te halen.

Niet alleen de Gladio Games bij Ford Altena waren erg leuk maar ook de afsluitende barbecue was weer super goed verzorgd.

Vernieuwen