Verdeelinrichtingen

Verkerk is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige verdeelinrichtingen die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoogkwalitatieve verdeelinrichtingen voor diverse projecten.

Onze deskundige collega’s zorgen ervoor dat uw verdeelinrichting voldoet aan de voorgeschreven veiligheidsnormen. In het geval van overbelasting werkt een korte sluiting of overspanning onze beveiliging in, waardoor zowel personen als kostbare apparatuur worden beschermd. Bij nieuwbouwprojecten zorgen wij voor een integratie van de verdeelinrichting in het ontwerp van uw pand. In het geval van vervanging biedt de vernieuwing van de verdeelinrichting een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit, wat het risico op storingen minimaliseert.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.