Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is een dynamische branche die vraagt om complete, geïntegreerde oplossingen. Bij Verkerk begrijpen we dat als geen ander. Samen met Verkerk Service Systemen bieden wij totaaloplossingen voor zorginstellingen, van elektrotechnische installaties tot intelligente zorgtechnologieën. Of het nu gaat om een perfect werkend klimaatsysteem, inspecties van de elektrotechnische installaties, of de beveiliging van het pand, wij zorgen ervoor.

Verkerk Service Systemen

Bij Verkerk geloven we in een integrale benadering. Dit betekent dat we samen met u het plan en concept ontwikkelen, om vervolgens de realisatie, onderhoud en beheer op ons te nemen. Met een projectorganisatie en korte lijnen werken we al 40 jaar nauw samen met Verkerk Service Systemen om totaaloplossingen te creëren voor onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg.

Een integrale benadering betekent het gezamenlijk ontwikkelen van plan én concept tot en met realisatie, onderhoud en beheer.

We zijn trots op de projecten die we hebben gerealiseerd en die laten zien waar Verkerk goed in is. Of het nu gaat om grootschalige projecten of kleine, bijna onzichtbare ingrepen, we zetten altijd onze passie en vakkennis in. Ons belangrijkste doel is om ‘zorg zonder zorgen’ te bieden aan onze opdrachtgevers. U kunt op Verkerk vertrouwen om uw zorginstelling te voorzien van de beste oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek onze markten