Organisatie

Van gedegen onderzoek en advies tot ontwerp, realisatie en instandhouding; Dat is Verkerk.

Door bundeling van onze kracht, expertise en technologische knowhow treden wij, mede door gebruik te maken van onze kwaliteits- en managementsystemen, op als een betrouwbare en verantwoordelijke partner. Wij leveren door middel van hoogwaardige innovatieve oplossingen en systeemintegratie een bijdrage aan de energietransitie, CO2 reductie, energiebesparing, comfort en veiligheid. Wij staan daarmee dicht bij onze klanten in de zorg, gebouwen, infra en industrie.

Integrale aanpak

We zijn sterk in een integrale aanpak van een project. Verkerk is vaak onderdeel van een bouwteam en daarmee betrokken bij de uitwerking van een definitief ontwerp. Beheersing van het traject door vakkennis en ervaring zorgt ervoor dat faalkosten tot een minimum worden beperkt.

Vakkundig

Opdrachtgevers werken graag met één contactpersoon. Een vertrouwd gezicht. Hier houden we altijd rekening mee. Dit werkt prettig en is overzichtelijk. Samen met de ontwerpers, engineers en servicetechnici zorgen wij voor een efficiënte en vakkundige realisatie.

Duurzaamheid

Verkerk heeft ruime ervaring in projectmatig werken vanuit het BREEAM-NL principe. Of het nu om een nieuw gebouw, een gebiedsontwikkeling of een nieuw datacenter gaat; duurzaamheid heeft een waarde die steeds meer wordt erkend en gevraagd door onze opdrachtgevers.

BIM

Werken met BIM (Bouwwerk Informatie Model) is meer dan een 3D weergave van een gebouw. De integratie van verschillende bouwdisciplines vinden wij een groot voordeel. Door vroegtijdig samenwerken en afstemmen ontstaat een effectieve samenwerking die voordelen biedt voor de opdrachtgever.

Servicedienst, altijd en overal

Wij staan met onze eigen servicedienst (24/7) voor alle vragen klaar om direct een oplossing te bieden.

Helpdesk Servicedienst
T +31 (0)78 610 78 00

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer over Verkerk

Ons verhaal

Onze thema's

Leverings- en algemene inkoopvoorwaarden

VINCI Energies & Verkerk