Duurzame energie

De overheid streeft tijdens de energietransitie om Nederland tegen 2050 volledig op groene energie te laten draaien. Om dit te realiseren zijn er in verschillende fases regels opgesteld, met de focus op wet- en regelgeving voor de energietransitie, met name gericht op verplichte energielabels voor kantoorpanden, energiebesparingsmaatregelen, energieverbruiksanalyses en eisen voor nieuwbouw.

In 2023 zijn er regels ingevoerd die kantoorpanden verplichten om energielabel C te hebben. Daarnaast zijn er actuele wetten zoals de energiebesparingsplicht met erkende maatregelenlijsten, de verplichte energiescan om energieverbruik in kaart te brengen, en eisen voor alle nieuwbouw met betrekking tot bijna-energieneutrale gebouwen (BENG).

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer duurzame energie

Ontdek meer expertises

Elektrotechniek

Werktuigbouwkunde

Beveiliging

Inspecties

Technisch Beheer

Paneelbouw