Gebouwbeheersystemen elektrotechniek

Met een goed werkend gebouwbeheersysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, verwarming, airconditioning en luchtbehandeling. Al deze technieken worden naadloos geïntegreerd en automatisch geregeld, waardoor u veilig en zorgeloos kunt werken in uw pand.

Eén van de grootste voordelen van ons GBS is de mogelijkheid om kosten te besparen. Onze experts brengen niet alleen alle technische systemen in kaart, maar zorgen er ook voor dat deze systemen met elkaar communiceren. Dit geeft u een duidelijk overzicht van uw installaties, zodat u ze vanaf één centraal punt kunt beheren. Hierdoor kunt u niet alleen besparen op energiekosten, maar ook inzicht krijgen in welke installaties de meeste verbruiken.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer technisch beheer

24-uurs servicedienst

Onderhoud W-installaties

Gebouwbeheersystemen werktuigbouwkunde

Onderhoud E-installaties