Service en onderhoud beveiligingsinstallaties

Net zoals elk hoogwaardig product hebben ook onze brand- en beveiligingssystemen zorgvuldig onderhoud nodig om betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een ​​onderhoudscontract af te sluiten, zodat uw installaties altijd in optimale conditie blijven.

Met ons periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw brand- en beveiligingssystemen efficiënt blijven functioneren. Onze experts komen bij u langs om uw installatie te controleren. Door deze diepgaande inspecties zijn we altijd op de hoogte van de actuele staat van uw systeem. U ontvangt van ons rapportage vanuit het onderhoud. Bij gebreken ontvangt u van ons een voorstel voor herstelwerk.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer beveiliging

Inbraakbeveiliging

Toegangscontrole

Slimme beveiligingssystemen

Brandbeveiliging

Camera- en buitenbeveiliging