Over Verkerk

Een hart voor mens en techniek

Welkom bij Verkerk, de toonaangevende technisch dienstverlener voor de zakelijke markt! Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen, versnellen, verduurzamen en veilig werken op het gebied van gebouwgebonden installaties. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers in de industrie, vastgoed, de gezondheidszorg en de energie-infrastructuur.

Van gedegen onderzoek en advies tot ontwerp, realisatie en onderhoud; Dat is Verkerk.

Door bundeling van onze kracht, expertise en technische kennis zijn wij, mede door gebruik te maken van onze kwaliteits- en managementsystemen, een betrouwbare en verantwoordelijke partner. Wij leveren door middel van hoogwaardige innovatieve oplossingen en systeemintegratie een bijdrage aan de energietransitie, CO2 reductie, energiebesparing, comfort en veiligheid. Wij staan daarmee dicht bij onze klanten in de gezondheidszorg, vastgoed, energie-infra en industrie. Mooie voorbeelden zijn zowel de Maastoren als de Montevideo Toren. Beiden zijn voorzien van de installatietechnieken van Verkerk.

Verkerk is een merk van VINCI Energies

VINCI Energies & Verkerk

In een wereld die voortdurend verandert, versnelt VINCI Energies de milieutransitie door twee grote veranderingen door te voeren: digitale transformatie en energietransitie.

Samen met VanderLinden en Bosman brengen wij gebouwen en terreinen technisch tot leven. Dit doen we via de business line Building Solutions van VINCI Energies.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.