Verduurzamen

Duurzame oplossingen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Verkerk. Wij streven ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen uw ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook uw energiekosten verlagen.

Een groenere toekomst

Onze duurzame installaties omvatten onder andere energiezuinige verlichtingssystemen, zonnepanelen, laadpunten en energiemonitoringsystemen. Samen met u werken we aan een groenere toekomst.

Ecovadis Platinum

Elk jaar laat VINCI Energies zichzelf met al haar merken en business units toetsen op haar Corporate Social Responsibility beleid en aanpak in de operationele activiteiten. VINCI Energies wordt dan getoetst op 21 topics, die gegroepeerd worden in de gebieden Environment, Social & Governance (ESG). Hierbij wordt onder andere getoetst op ethisch ondernemen, milieu met specifieke aandacht voor oplossingen die leiden tot het behoud van een toekomstbestendige leefomgeving, gezonde arbeidsverhoudingen, human rights en een duurzame leveranciersketen. VINCI Energies en dus ook Verkerk heeft een Ecovadis Platinum certificering. Zo laat VINCI Energies en Verkerk zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons DNA zit en onderdeel is van ons dagelijks handelen

Ecovadis Platinum

Lees hier meer over deze certificering

CO2-Prestatieladder niveau 5

Naast de audit door Ecovadis laat VINCI Energies in Nederland zich ook toetsen op haar CO2-beleid en aanpak. VINCI Energies gebruikt de CO2-Prestatieladder om te toetsen waar ze staat, en waar de actiepunten liggen op het gebied van CO2-bewust handelen in haar bedrijfsvoering en uitvoering van projecten om zo haar doelstellingen te behalen. VINCI Energies, en dus ook Verkerk, heeft CO2-Prestatieladder niveau 5 behaald in 2023.

CO2-Prestatieladder

Lees hier meer over deze certificering

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer thema's