Domotica

Verkerk biedt haar opdrachtgevers een geavanceerd beveiligingssysteem, energiebesparende maatregelen, of het gemak van afstandsbediening voor uw elektrische apparatuur. Wij geloven in het slimmer omgaan met technologie die naadloos aansluit bij uw gebruikerswensen.

Intelligente systemen

Bij Verkerk hebben we ruim 100 jaar ervaring in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Domotica, een integraal onderdeel van uw vastgoed, biedt een scala aan slimme oplossingen voor commerciële gebouwen en zorgtechnologie in zorgwoningen. Van intelligente thermostaten en verlichtingssystemen tot geautomatiseerde beveiliging en energiebeheer, domotica verbetert het comfort, de veiligheid en de energie-efficiëntie. Met de groeiende vraag naar slimme gebouwen blijft domotica een essentiële onderdeel voor vastgoedontwikkeling, waardoor ruimtes worden aangepast tot intelligente, verbonden systemen.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer elektrotechniek

Licht- en krachtinstallaties

Communicatie systemen

Datanetwerken

Energiebeheersing

Gebouwbeheersystemen