Energielabel check

Elk gebouw draagt ​​een energielabel dat aangeeft hoe efficiënt de energie wordt verbruikt. Van de hoogste klasse A++++ tot G, het energielabel is afhankelijk van de hoeveelheid fossiele energie die wordt gebruikt voor verwarming, ventilatie, verlichting en verwarmd water. Met onze energielabelcheck krijgt u inzicht in de klasse waarin uw pand valt. Bent u benieuwd of uw pand voldoet aan alle eisen of dat er nog geen componenten nodig zijn?

Energielabelcheck biedt antwoord

Ons adviesrapport op maat helpt u doelgericht aan de slag te gaan met energiebeheersing. U ontvangt niet alleen de huidige status van uw pand, maar ook praktische en haalbare oplossingen voor besparingsmogelijkheden. Wij voorzien u van gedetailleerde prijsindicaties en berekenen de Return on Investment, zodat u snel kunt starten met energiebesparing.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer duurzame energie

Laadpalen

Energietransitie advisering

Energiemonitoring