NEN3140

Bent u als werkgever verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving binnen uw bedrijf? Wilt u er zeker van zijn dat zowel uw medewerkers als bezoekers zonder zorgen kunnen werken en rondlopen? Dan voldoet aan de NEN 3140 norm een ​​essentiële stap om deze veiligheid te behalen. Bij Verkerk zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van NEN 3140 inspecties, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

Voorafgaand aan de NEN 3140 inspectie is het van belang dat de installaties voldoen aan de NEN 1010 norm. Deze norm richt zich meer op de installaties zelf, terwijl de NEN 3140 zich specifiek richt op de veiligheid van de mensen die voorkomen werken. Bij Verkerk kunt u terecht voor zowel de NEN 1010 als de NEN 3140 inspecties, uitgevoerd door onze deskundige inspecteurs. De verzamelde gegevens en conclusies worden vastgelegd in een uitgebreide rapportage, waarin we ook advies uitbrengen over mogelijke verbeterpunten.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer inspecties

Installatieverantwoordelijke advies en ondersteuning

Thermografie

Netspanningsanalyse

SCIOS wetgeving

ATEX inspectie