Laadpalen

U maakt de bewuste keuze om elektrisch te rijden, of het nu voor uzelf is of voor uw medewerkers. Bij deze keuze hoort een essentiële stap: het installeren van een laadpaal op uw werkplek. Dit kan een laadpunt aan de muur bevatten tot een volledige zakelijke laadoplossing voor een vloot elektrische auto’s. Verkerk heeft voor elke situatie het passende antwoord.

Onze ervaren collega’s installeren volgens strikte kwaliteits-, vergunnings- en inspectienormen. U kunt vertrouwen op een snelle en betrouwbare laadoplossing. Hoewel we nauw samenwerken met leveranciers en leveranciers, bieden wij u altijd de vrijheid om het beste type laadpaal te installeren op basis van uw specifieke voorkeuren.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer duurzame energie

Energietransitie advisering

Energielabel check

Energiemonitoring