Markten

Verkerk staat voor u klaar

In een wereld die voortdurend evolueert, werkt Verkerk onophoudelijk aan de technologische oplossingen van morgen. Of het nu gaat om een nieuwe energie-infrastructuur, gebouwinstallaties in vastgoed, smart buildings, energiemonitoring of inspecties en veiligheid; Verkerk staat voor u klaar. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen.

Industrie

Bedrijven in de Chemie, Oil & Gas, Food, Staal en Energie stellen de hoogste eisen aan veiligheid, efficiency en hoogwaardige productiesystemen. Veiligheid staat voorop en de kennis van specialisten is noodzakelijk.

Wij zijn de kennispartner in techniek en de industriële specialist. We adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties in de industrie. We combineren daarbij onze technische expertise met specifieke kennis van de branche.

Vastgoed

Bij Verkerk begrijpen we het belang van betrouwbare, slimme en veilige installaties. Met meer dan 100 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid scala aan expertises om onze klanten te voorzien van de juiste oplossingen die aansluiten bij hun behoeften. Zijn er nieuwe, innovatieve methoden voor duurzamere installaties? Wij staan klaar. We zijn circulair en duurzaam, precies zoals onze klanten dat wensen.

Energie-infra

Bij Verkerk investeren we aanzienlijk in onze kennis op het gebied van energiecentrales. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de kosten die gepaard gaan met energievoorziening. We zijn echter niet alleen gespecialiseerd in duurzame energie, maar bieden ook een alternatieve bron in noodsituaties. Dit omvat onder andere aggregaten voor brandpompen, noodverlichting, energiebesparingsprogramma’s en warmtekrachtcentrales.

Op deze manier biedt Verkerk een volledig scala aan energievoorzieningen.

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is een dynamische branche die vraagt om complete, geïntegreerde oplossingen. Bij Verkerk begrijpen we dat als geen ander. Samen met Verkerk Service Systemen bieden wij totaaloplossingen voor zorginstellingen, van elektrotechnische installaties tot intelligente zorgtechnologieën. Of het nu gaat om een perfect werkend klimaatsysteem, inspecties van de elektrotechnische installaties, of de beveiliging van het pand, wij zorgen ervoor.

Onze markten

Energie-infra

Industrie

Vastgoed

Gezondheidszorg

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.