Paneelbouw

Bij Verkerk hebben we al decennialang een toegewijde afdeling die zich specialiseert in meet- en regeltechniek voor klimaatinstallaties, gebouwbeheer en procesinstallaties. De kennis wordt hier zelfs nog overgedragen van vader op zoon. Met disciplines als projectleiding, hard- en software engineering, paneelbouw, bekabeling en inbedrijfstelling in eigen huis, zijn we volledig uitgerust.

Kennis en expertise in eigen huis

We zijn trots dat we deze expertise in eigen huis hebben. Onze deskundige medewerkers zijn opgeleid om deze complexe technieken moeiteloos toe te passen. Ons uitgebreide kwaliteitssysteem, met procedures, instructies en checklijsten, vormt de stevige basis voor gegarandeerd succes! Grote gerenommeerde opdrachtgevers in de bouw en industrie maken gebruik van deze expertise.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer paneelbouw

Ontdek meer expertises

Elektrotechniek

Beveiliging

Werktuigbouwkunde

Duurzame energie

Inspecties

Technisch Beheer