Toegangscontrole

In uw pand komen dagelijks een diversiteit aan mensen over de vloer: medewerkers, bezoekers, partners en leveranciers. De vraag die zich dan aandient is: weet u altijd wie er zich in uw pand bevindt? Om deze reden biedt Verkerk betrouwbare toegangscontroleoplossingen die uw pand niet alleen veilig maken, maar ook zorgen voor een gevoel van veiligheid.

Door gebruik te maken van badges en kaartlezers voor medewerkers en bezoekers, bent u altijd op de hoogte welke personen zich in uw pand bevinden. Met automatische kentekenplaatherkenning houden we bij wie de parkeergarage betreedt. Voor specifieke ruimtes implementeren we bluetooth- en biometrielezers voor strikt toezicht. Daarnaast combineren we de toegangscontrole aan andere systemen, waardoor u profiteert van volledige gebouwautomatisering.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer beveiliging

Inbraakbeveiliging

Slimme beveiligingssystemen

Brandbeveiliging

Camera- en buitenbeveiliging

Service en onderhoud beveiligingsinstallaties