Energie-infra

Het Energieakkoord stelt dat tegen 2023 16% van de energievoorziening in Nederland afkomstig moet zijn uit duurzame bronnen. Om dit doel te bereiken, is het nodig dat Nederland meer duurzame energie opwekt. De realisatie van windparken Borssele, Hollandse Kust (zuid) en Hollandse Kust (noord) worden gerealiseerd in 2023. Samen met bestaande windparken zal dit een totaal vermogen van ongeveer 4,5 gigawatt opleveren.

Bij Verkerk investeren we veel in onze kennis op het gebied van energiecentrales.

Bij Verkerk investeren we aanzienlijk in onze kennis op het gebied van energiecentrales. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de kosten die gepaard gaan met energievoorziening. We zijn echter niet alleen gespecialiseerd in duurzame energie, maar bieden ook een alternatieve bron in noodsituaties. Dit omvat onder andere aggregaten voor brandpompen, noodverlichting, energiebesparingsprogramma’s en warmtekrachtcentrales.

Op deze manier biedt Verkerk een volledig scala aan energievoorzieningen.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek onze markten