HVAC installaties

Ontdek de kracht van Verkerk's HVAC-expertise!

De werkplek heeft een aanzienlijke invloed op het comfort, de productiviteit en de gezondheid van uw medewerkers. Een comfortabel klimaat begint bij HVAC, wat staat voor heating, ventilation en airconditioning. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, productieomgevingen of industriële ruimten, wij zijn erin gespecialiseerd om uw omgeving te transformeren naar een comfortabele werkomgeving.

Onze klimaatinstallaties worden ontworpen, ontwikkeld en onderhouden in eigen beheer. Als technisch dienstverlener zijn wij uw partner voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met onze 24/7 servicedienst staan ​​wij altijd voor u klaar, zodat u op ons kunt vertrouwen, dag en nacht.

DMJOP

Voorkom storingen en verleng de oplossing van uw klimaatinstallatie met ons zorgeloze Duurzaam Meerjaren Onderhouds Plan (DMJOP) onderhoudscontract. Onze periodieke controles zorgen ervoor dat alles optimaal blijft werken.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer werktuigbouwkunde

Gebouwbeheersystemen

Warmte- en koude opslaginstallaties (WKO)

Slimme technieken