Gebouwbeheersystemen

Een veilige en zorgeloze omgeving is essentieel wanneer u een ruimte betreedt. Het gebouwbeheersysteem zorgt ervoor dat verlichting, zonwering, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, verwarming, airconditioning en luchtbehandeling naadloos met elkaar communiceren. Automatisering biedt niet alleen gemak, maar verhoogt ook de veiligheid omdat alles efficiënt en automatisch wordt geregeld.

Inzicht in verbruik

U bespaart aanzienlijk op uw kosten dankzij een GBS. We brengen niet alleen alle systemen met elkaar in verbinding, maar brengen ook de complete techniek van uw pand in kaart. Dit geeft u een duidelijk overzicht en stelt u in staat om vanaf één centraal punt de systemen te beheren. Zo heeft u inzicht in welke installaties het meeste verbruiken en waar u kunt besparen.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer werktuigbouwkunde

HVAC installaties

Warmte- en koude opslaginstallaties (WKO)

Slimme technieken