Industrie

Bedrijven in de Chemie, Oil & Gas, Food, Staal en Energie stellen de hoogste eisen aan veiligheid, efficiency en hoogwaardige productiesystemen. Veiligheid staat voorop en de kennis van specialisten is noodzakelijk.

Wij zijn de kennispartner in techniek en de industriële specialist. We adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties in de industrie. We combineren daarbij onze technische expertise met specifieke kennis van de branche.

Samenwerking

In samenwerking met u zoeken we naar optimale technische oplossingen voor uw organisatie en realiseren dit vakkundig. Daardoor speelt u in op vragen en veranderingen in de markt en voldoet uw organisatie aan wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Met Verkerk, als multidisciplinaire dienstverlener, is uw organisatie verzekerd van een aanbod op maat.

Verkerk en Actemium werken beiden in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Die vooruitgang realiseren we door beweging te initiëren.

Expertises

Bewezen expert in elektrotechnische installaties in de industrie. Engineering, constructie, inspectie & onderhoud in disciplines & gebouwgebonden installaties, HVAC en brandmeldinstallaties. Dit doen we in de diverse segmenten voor zowel Nederlandse bedrijven als voor multinationals, waarbij onze eigen monteurs op locatie werken.

Werkzaamheden die we kunnen uitvoeren:

  • engineering van uw installaties
  • bekabelen van machines en productielijnen
  • aanleggen van de LS-voedingsverdeling
  • aansluiten van besturingssystemen
  • aanleggen van gebouwgebonden installaties in de industrie, zoals camera-installaties, verlichting en branddetectie
  • verzorgen van ATEX, NEN-1010 en NEN-3140 inspecties
  • onderhoud van uw installaties
  • keuren van gereedschap en ondersteunen van uw technische dienst.

Industrie en veiligheid

Veiligheid is een absolute prioriteit en vereiste bij al onze activiteiten. Dus ook bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van (proces)installaties in de industrie. Deskundig personeel werkt aan uw installaties, uiteraard met inachtneming van alle actuele veiligheidseisen en –richtlijnen. Want hoewel de kans op een (grootschalig) incident klein is, zijn de effecten ervan vaak enorm.

Wij zijn VCA-P gecertificeerd en zetten veiligheid altijd op de eerste plaats.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek onze markten