NEN2767

Bij Verkerk zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties, en we garanderen u een nauwkeurige en betrouwbare registratie van de onderhoudsstaat van uw installaties. Bij deze inspecties maken we gebruik van uitgebreide meetmethoden en -instrumenten. Wij hanteren methoden zoals de NEN 3699 “vlakvol methode” en geschikte technieken. Met onze gecertificeerde inspecteurs en onze expertise op het gebied van NEN 2767, bieden wij u een solide basis voor een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en efficiënt gebouwenbeheer. Bovendien stellen ze u in staat om (prestatie)contracten op te stellen met een gedegen onderbouwing.

Voordat we de NEN 2767 inspecties uitvoeren, omvat een grondige inventarisatie de essentiële basis voor een goed Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en efficiënt gebouwbeheer. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige bepaling van de belangrijke installatietechnische elementen van uw gebouw, in combinatie met de juiste hoeveelheden en eenheden. Door deskundige inspecties op locatie en een zorgvuldige controle van tekeningen, bieden wij u een betrouwbare en betrouwbare inventarisatie.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ontdek meer inspecties

Installatieverantwoordelijke advies en ondersteuning

Thermografie

Netspanningsanalyse

SCIOS wetgeving

ATEX inspectie