Rotterdam

Exxon ROP

Na nauwgezet onderhouds- en inventarisatiewerk voor CBRE Exxon op de locatie Exxon ROP, dragen wij nu de verantwoordelijkheid voor een potentieel nieuw project. Naar aanleiding van wat storingen en lekkages, hebben wij bij Verkerk, met het vertrouwen van CBRE, een gedetailleerde raming gemaakt voor vervangende onderdelen. Maar onze inspanningen aan innovatie en energie-efficiëntie heeft ons verder uitgedaagd.

Op de foto een team van collega’s die zich gespecialiseerd hebben in de industriële omgevingen. (Niet op de locatie EXXON) 

Efficiënt energieverbruik

In plaats van samengestelde onderdelen te vervangen, hebben wij het voorstel gedaan om, met het oogpunt vanuit efficiënt energieverbruik, de verouderde installatie in zijn geheel te vervangen. Dit voorstel, gericht op toekomstbestendigheid is met waardering ontvangen door CBRE. Met deze goedkeuring zijn we aan de slag gegaan. Onze bekwame engineers hebben een nieuw ontwerp gemaakt dat zowel functioneel als effectief is.

Verwachtingen overtreffen

Dit project vertegenwoordigt niet alleen een nieuwe mijlpaal voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij zijn vastbesloten om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze zeker te overtreffen. De uitvoering van dit mooie project staat gepland voor het tweede kwartaal van 2024. Natuurlijk zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden en materiaalleveringen, maar ons team staat klaar om te zorgen voor een vlotte en duurzame implementatie.

Over Exxon

De raffinaderij in Rotterdam behoort tot de modernste en milieuvriendelijkste in haar soort. Sinds de ingebruikname in 1960 is de fabriek regelmatig gerenoveerd. Dankzij de vele investeringen is de raffinaderij uiterst efficiënt. Lees hier meer.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Industrie