Wijk aan Zee

Hollandse Kust (noord)

Opdrachtgever

BAM Infra Nederland

Opdracht

Aanleg en engineering gebouwgebonden installaties transformatorstation Hollandse Kust (noord) en (west Alpha)

Uitwerking

TenneT sluit de windpark Hollandse Kust (noord) en (west Alpha) aan op het bestaande hoogspanningsnet. In Beverwijk verrijst daarom een transformatorstation voor het windpark Hollandse Kust (noord) en (west Alpha).

Deze netaansluiting van onder andere de windmolenparken zorgt ervoor dat uiteindelijk in 2024 1,4 miljoen huishoudens van stroom kunnen worden voorzien.

In opdracht van en in nauwe samenwerking met BAM Infra Nederland zijn we bijzonder trots om met onze expertise bij te dragen aan de realisatie van het Net op zee, Hollandse Kust (noord) en (west Alpha).

Concreet betekent dit alle elektrotechnische installaties, verwarming, koeling, ventilatie (HVAC), meet- en regeltechniek, brandmeldinstallaties en verdeelinrichtingen voor meer dan 30 gebouwen op het terrein.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Energie-infra